blog

Op vakantie met een 787 Dreamliner van Tui

Boeing 787 Dreamliner Tui

Op vakantie gaan is een van de leukste dingen die we kunnen doen om ons te ontspannen en nieuwe plekken te ontdekken. Als je op vakantie gaat met een 787 Dreamliner van Tui, wordt het een onvergetelijke ervaring. De Boeing 787 is een ultramodern vliegtuig met comfortabele stoelen, geavanceerde technologie en een luxueuze sfeer. In dit document zullen we enkele functies van de 787 Dreamliner van Tui bespreken die je vakantie nog beter zullen maken.

Comfortabele stoelen

De 787 Dreamliner van Tui is uitgerust met comfortabele stoelen die je reis zo aangenaam mogelijk maken. De stoelen zijn breed, ergonomisch ontworpen en bieden voldoende beenruimte voor een comfortabele reis, zelfs op lange afstanden. Bovendien kunnen de rugleuningen van de stoelen achterover leunen en zijn er verstelbare hoofdsteunen voor extra ondersteuning tijdens het slapen.

Een stoel reserveren

Wil je graag extra beenruimte? Of zeker weten dat je naast elkaar zit? Dan is het handig om vooraf je stoelen te reserveren. Zo werkt het:

  • Vanaf 30 dagen tot 48 uur voor vertrek van je vlucht kun je tegen betaling een stoel reserveren*.
  • Je kan een stoelreservering maken voor zowel de heen- als de terugvlucht. Bij een verblijf langer dan 20 dagen kan de stoelreservering voor de terugvlucht gemaakt worden vanaf 30 dagen voor de terugvlucht.
  • Voor verre bestemmingen (lange-afstandsvluchten**) kun je tot 74 uur voor vertrek je stoel reserveren.
  • Als je geen stoel wilt reserveren, dan wijzen wij deze automatisch toe.

* Een stoelreservering is altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

** Intercontinentale vluchten (vluchten waarbij je vertrekluchthaven op een ander continent ligt dan de luchthaven van je bestemming) met een geplande vluchttijd van meer dan 8 uur.

Entertainment

Vliegen met de 787 Dreamliner van Tui betekent genieten van een breed scala aan entertainmentopties. Het vliegtuig is uitgerust met individuele schermen in de stoelen voor elke passagier. Hierdoor kun je genieten van films, tv-shows, muziek en games tijdens je reis. Er is ook een stopcontact beschikbaar om je elektronische apparaten op te laden.

In-flight services

Tijdens je vlucht met de Boeing 787 Dreamliner van Tui kun je genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Er is een uitgebreid menu beschikbaar met verschillende opties voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is er ook een uitgebreide selectie van alcoholische en niet-alcoholische dranken beschikbaar. Je kunt zelfs vooraf maaltijden bestellen om rekening te houden met dieetwensen of allergieën.

Geavanceerde technologie

De 787 Dreamliner van Tui is uitgerust met geavanceerde technologieën die je vlucht nog aangenamer maken. Het vliegtuig heeft bijvoorbeeld grote ramen die 65% groter zijn dan die van andere vliegtuigen. Dit zorgt voor meer natuurlijk licht en een beter uitzicht tijdens de vlucht. Ook is het vliegtuig uitgerust met een geavanceerd luchtfiltersysteem dat de lucht zuivert en de luchtvochtigheid op peil houdt, wat bijdraagt aan een comfortabele reis.

Spectaculair uitzicht


De 787 Dreamliner van Tui heeft prachtige LED-verlichting die de sfeer in de cabine kan aanpassen en veranderen, afhankelijk van de fase van de vlucht. Dit creëert een unieke en ontspannende ervaring. Daarnaast heb je met de grote ramen van het vliegtuig ook een spectaculair uitzicht op de omgeving en kun je genieten van adembenemende uitzichten vanuit de lucht.

Kortom

Kortom, op vakantie gaan met een 787 Dreamliner van Tui is een geweldige manier om te reizen. Met comfortabele stoelen, entertainmentopties, in-flight services, geavanceerde technologie en een spectaculair uitzicht, zal deze vliegervaring zeker bijdragen aan een ontspannen en plezierige vakantie. Boek je vlucht met de 787 Dreamliner van Tui en maak van je vakantie een onvergetelijke reiservaring.

Boek nu uw vlucht met Tui en begin uw vakantie in stijl en comfort

Wacht niet langer en boek nu uw vlucht met de 787 Dreamliner van Tui. Begin uw vakantie al tijdens uw vlucht en geniet van alle luxe en comfort die dit vliegtuig te bieden heeft. Met bestemmingen over de hele wereld en een uitstekende service aan boord, is Tui de perfecte keuze voor een ontspannen en comfortabele vakantie.

Fijne reis!

.

Meer dan 60 bestemmingen

Bijvoorbeeld:

Boek bij TUI vliegtickets Curaçao en vlieg in 10 uur naar het kleurrijke, tropische eiland in de Caribbean. Je kiest zelf hoe luxe je de vlucht naar Curaçao maakt, maar in de Dreamliner profiteer je sowieso van extra beenruimte en stille motoren

Boek je goedkope vliegtickets naar Aruba bij TUI en geniet na een comfortabele vlucht van een paradijselijke strandvakantie gecombineerd met een bruisend nachtleven. De zon schijnt het hele jaar door op Aruba en het verkoelende briesje is zeer aangenaam. Ontdek ook zeker de kleurrijke koralen in de Caribische Zee, om hierna te genieten van een spectaculaire zonsondergang. Bon Bini Aruba!

Vliegen naar een van de beste duiklocaties ter wereld? Boek dan nu je goedkope vliegtickets Bonaire bij TUI en vlieg in circa 10 uur hier naartoe. Het ABC-eiland in de Caribische Zee is het hele jaar door gezegend met een tropisch klimaat en is dé ultieme bestemming voor een zonvakantie met uitstekende duikspots.

De witte stranden, kleurrijke koralen in de Caribische Zee, tropische regenwouden en Mayasteden maken van Mexico een ideaal land voor een afwisselende zonvakantie. Wie bij TUI vliegtickets Mexico boekt vliegt goedkoop maar comfortabel van Amsterdam (AMS) of Brussel (BRU) naar Cancún.

ook fantastisch